Over de docent


Al vanaf mijn achtste jaar speel ik piano. Ik heb hoofdvak piano gestudeerd aan het conservatorium te Utrecht. Daarna heb ik mijn diploma PABO gehaald en ook het diploma voor schoolmuziek.

  

In het begin van mijn arbeidzaam leven heb ik pianolessen gegeven, daarna vele jaren muzieklessen  op het vmbo te Woerden verzorgd en nu sinds een jaar een eigen lespraktijk piano aan huis, met veel plezier!

In september 2015 was mijn eerste  solo optreden sinds lange tijd tijdens de pianowandeling te Culemborg, zie ook de website www.pianowandelingculemborg.nl.

Al jaren zing ik in het kamerkoor Collegium Utrecht en onze concerten vinden twee keer per jaar plaats in Utrecht en omgeving ( www.collegiumutrecht.nl ).  Daarnaast speel en dirigeer ik regelmatig als vervanger bij een koor in Maurik. Daar heb ik ook zeven jaar een kinderkoor geleid.

Ik vind het erg leuk om les te geven aan kinderen en zeker ook aan volwassenen. Ik weet zeker dat er veel volwassenen zijn die erover denken weer les te nemen, maar de stap nog niet hebben genomen. Neem eens een proefles en kijk of het weer begint te kriebelen…

Als pianodocent voel ik mij vooral een coach voor het samen groeien in het plezier, de creativiteit en de uitdaging van het pianospelen.